BMW-kake

Bursdagskake Tones kaker og andre søte saker

Dette er den andre kaken jeg pyntet. Det var faktisk min daværende sjef som spurte om jeg kunne lage en kake til den ene datteren hennes. Hun er over gjennomsnittet interessert i BMW og da var det ganske naturlig å la det være temaet for kaken 🙂

MMF`en er tilsatt Wilton sort farge for å se ut som litt slitte dekk. Bokstavene er ufarget MMF. Resten av pynten på toppen er vanlig mørkrem, hvor jeg har tilsatt blåfarge på halvdelen. Og selvfølgelig sølvperler til logoen.

kake_bmw1

Jeg lagde tre bunner på denne så den ble ganske høy 🙂
(To vanlig sukkerbunner og en red velvetcake)
26 cm rundform.
 
kake_bmw2 
 
1.lag: Sjokoladekrem med sjokoladepletter.
2. lag: Smeltet smørbukk i fløte pisket til krem
3. lag: Smørkrem med kirsebærekstrakt.

Kaken ble godt mottatt av hun som hadde bursdag 🙂

Oppskrifter av
Tones kaker