Champagnecupcakes, jordbær og champagne, mmm!

Cupcakes Tones kaker og andre søte saker
I helgen hadde jeg besøk av ei venninne og ville gjøre litt ekstra stas. Og hva er vel bedre da en champagnecupcakes, jordbær og champagne? Mmmmmm, herlig altså!!! 
Jeg skulle egentlig dyppet jordbærene i sjokolade, men tiden, den tiden… Så neste gang heller 😉
 
kake_cha1
 
Oppskriften jeg brukte er fra Passion4baking. Men frostingen ble jo absolutt ikke slik som i oppskriften… Aner ikke hva som slo feil, men jeg prøvde MYE altså og det ble bare ikke bra. Det ble bare en rennende smørje.. Så den kommer jeg ikke til å prøve meg på igjen altså.

Men jeg la en klæsj med rosa rennende ett-eller-annet på toppen av cupcaken og plasserte et jordbær strategisk på toppen, så ble det så greit atte! 😉
Min måte å gjøre det på, he he he!!!!

Ble ikke sånn blown away av disse, men de var helt greie, noe over midt på treet. Om jeg kommer til å bruke denne oppskriften igjen veldig mange ganger? Hmmm. Det vet jeg ikke. Men frostingen kommer jeg ikke til å bruke igjen i alle fall.

 
kake_cha2
 
 
Stikkord: ,

Oppskrifter av
Tones kaker