O.m.g….!!

Sjokoladekake Tones kaker og andre søte saker

imageHeia godtfolk! 

Denne kaken var til ei heldig dame som nettopp hadde bursdag. Mannen hennes overrasket henne i lunsjen på jobben hennes ?

Bildet jeg har lagt ut er fra før jeg la på pynten. Selve pynten var fem stk håndformet willier/snabber/wienere, kjært barn har mange navn ?

Kaken var en saftig sjokoladekake med luftig sjokoladekrem og ferske bringebær. På toppen hadde jeg en mørk sjokoladeganache som rant nedover. Det er som for tiden er veldig populært og som kalles dripcake.  Den er så hinsides god…!!! Gleder meg allerede til jeg skal lage denne til oss neste gang ?

Bursdagsbarnet, som vi hør og bør ikke avslører alder på hehe, var veldig godt fornøyd! ?

Takk for du stakk innom! Ønsker deg en fin dag videre!! 

Stikkord: , ,

Oppskrifter av
Tones kaker