4 år siden gruppefinalen i Kakekrigen og link til bilder + alle oppskriftene!

Kakekrigen Tones kaker og andre søte saker

Hei alle sammen!

Dere vet «På denne dagen» på Facebook? Der dukker det alltid opp gamle og gøye minner.
Denne dagen var intet unntak. Det er nemlig 4 år siden det var gruppefinale i Kakekrigen 🙂 Det vil altså si at det er 4,5 år siden vi spilte inn sesong 2.

Når jeg tenker tilbake på den tiden så blir jeg helt varm inni meg.
Ikke bare fordi jeg kom til finalegruppa og endte på tredjeplass, men også fordi jeg ble kjent med så mange herlige folk!
Og jeg har enda litt kontakt med de som var på gruppa mi og et par av de fra finalegruppa.

Jeg tok flyet fra Gardermoen til Kastrup (sesongen ble nemlig spilt inn i København) med ganske så konkurranseinstinkt.
Ingen av oss visste hvem deltakerene var så det var stor spenning på hvem som skulle være med i bilen på flyplassen der nede.
Men da vi skulle gå ombord i flyet fikk jeg en magefølelse på to av de som stod i køen, så jeg tok et snikbilde med mobilen. Og jaggu så stemte magefølelsen! Jeg viste bildet til de første kvelden så det var aldri noe som ble holdt skjult for de altså.

Det jeg hadde av konkurranseinstinkt forsvant så og si med engang vi kom i bilen. For en gjeng!
Etter middagen på hotellet satt vi oss ute og bare snakket og slappet av. Det var aldri noe snakk om «å spille spillet» eller noe. Vi snakket alle sammen om hva vi skulle lage og hvordan og alt. Ingen hemmeligheter i gruppa.
Nå husker jeg ikke hvor mye klokken var da vi gikk hvert til vårt, men det ble en sen kveld!

Jeg skal fint innrømme at jeg har vært en av de som har flirt litt av folk som griner på TV når noen blir stemt hjem. Har aldri skjønt hvordan man kan bli så knyttet til folk man kjent i noen dager. NÅ derimot, jeg flirer aldri av sånne ting.
Jeg var nemlig «en av de». Vår gruppe ble utrolig knyttet til hverandre så når folk måtte ut så var det helt forferdelig!
Vi backet hverande opp under innspilling, skravlet og koste oss skikkelig.

Det er en annen person jeg også må trekke frem her, nemlig programlederen!
Fridtjof er den perfekte programleder for dette programmet. Han er like hyggelig og varm når kamera ikke snurrer som man ser han på tv-skjermen. Superflink til å komme med oppmuntrende ord, ikke kjip på antall klemmer og bare generelt veldig god å ha rundt seg.
Jeg hadde mange gøye samtaler med han og glemte av og til å bake, haha!

59

Det ble jo en del kaker etterhvert og jeg har lagt ut alle oppskriftene i et samlet innlegg. Der ligger det også masse bilder og mine tanker fra hver episode.
Hvis det er noen som har prøvd noen av oppskriftene tidligere så er det kjempegøy å høre om det 🙂 Og dersom det er noen som ikke har prøvd fra før og som vil teste ut nå så er det også gøy om dere sier hva dere synes om de!

Helt til slutt; Dersom det er noen som er litt i tvil på om dere skal melde dere på Kakekrigen så sier jeg bare kjør på!
Det var en helt fantastisk opplevelse. JA, det var lange dager og JA, det var beinhardt, men det var absolutt verdt det.
Lærte masse, ble kjent med mange flotte folk som var både foran og bak kamera og vokste i grunn også på dette.
Husk at det er ikke nødvendigvis år med erfaring som er nyttig i den settingen. Det å holde hodet kaldt og kunne gjøre flere ting på en gang kommer man langt med 🙂

Ha en flott uke!

Stikkord:

Oppskrifter av
Tones kaker