Avslutningsfest for 10.trinn

Avslutningsfest sjokoladekake Tones kaker og andres søte saker

Heia alle sammen,

Denne uken hadde vi avslutningsfest for 10.trinn på skolen.
107 elever og foreldre hadde en kjempefin feiring av ungene våre som nå skal begynne på videregående. En ufattelig skummel tanke det at de er blitt så store!

Jeg satt i komiteen og koste meg utrolig mye med den kreative delen. De som kjenner meg vet godt at jeg elsker planlegging av arrangementer 🙂 Så dette var midt i blinken for meg!

99923EF0-7FA7-498A-A130-DE0E7F846253

Vi kjørte vår-tema med blomster som hovedpynt. Masse blomster!
For å lage litt gøy ut av det hadde vi ballonger hengende ned fra skilleveggen og rundt den ene fotoveggen.
Selfierammen lagde jeg til en teambuilding vi hadde på jobb i fjor, så jeg gjorde bare et par justeringer på den. Synes den passet fin inn denne kvelden. Var mange som tok bilder med den så det var gøy!

DEE5169B-3E47-42E4-A668-21FD8D6B71CB

Maten var koldtbord. Veldig greit når vi ble såpass mange som vi var. Godt var det også!
10 foreldre (pluss meg) ble satt til å lage kaker, så vi hadde et kjempefint kakebord senere på kvelden.
Masse flott taler, god underholdning og utdeling av vitnemål og årbok. Vi hadde også en del penger igjen i klassekassen når alt for festen var betalt, så da gav vi hver elev et gavekort på en viss sum. Dette visste ikke elevene om så det var gøy å overraske de!

B0F2A50B-5803-499D-B3FA-D417B8081573

Da jeg fikk gleden av å lage hovedkaken, som var sjokoladekake, ville jeg at temaet skulle gå igjen i kaken. Da jeg kom opp på skolen denne kvelden kom jeg på at jeg hadde glemt å legge på sommerfuglene.. Det var jo typisk da. Bordkortene var jo av sommerfugler så derfor ville jeg ha det på kaken også. Meeeeen, jeg tror det gikk helt greit 😉

D3479BF9-F297-4C6A-B80D-7556FC03909C

Kunne jo egentlig hatt ingenting på kaken for det er jo fint i seg selv bare med rosettene. Men siden jeg er planleggingsfreak delux så måtte jeg selvfølgelig ha pynt på, haha!! BF730D0D-B42A-4EDD-AC97-201BEEFD7DBB

Det var det for denne gang.
Takk for titten og velkommen igjen! 🙂

Stikkord: , ,

Oppskrifter av
Tones kaker